چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

مدیر ارتباطات حوزه‌های علمیه خواهران از ارائه دستاوردهای حوزه‌های خواهران در بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام علی مولایی با بیان این که فعالیت‌های قرآنی حوزه‌های علمیه خواهران در ستاد مرکز و مدارس علمیه قابل توجه است، گفت: از جمله فعالیت‌های قرآنی ستاد مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران می‌توان به اقدامات دفتر فناوری اطلاعات اشاره کرد.

وی از راه اندازی سایت ویژه قرآنی و تهیه سامانه قرآن به عنوان برخی اقدامات دفتر فناوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران یاد کرد و ادامه داد: سایت قرآنی حوزه‌های علمیه خواهران در نمایشگاه قرآن کریم رونمایی خواهد شد.

مدیر ارتباطات حوزه‌های علمیه خواهران همچنین از معرفی وبلاگ‌های برتر قرآنی زیر پوشش سامانه وبلاگ حوزه‌های علمیه خواهران در غرفه این مرکز در نمایشگاه قرآن کریم خبر داد و ادامه داد: در این غرفه شاهد ارائه نرم‌افزار حضرت خدیجه(س) حاوی ماخذشناسی زندگی حضرت خدیجه(س) نیز هستیم.

وی با بیان این که در غرفه حوزه‌های علمیه خواهران مسابقه وبلاگ‌نویسی قرآنی برگزار می‌شود، اضافه کرد: تمام خواهرانی که وبلاگ شخصی دارند می‌توانند با ثبت وبلاگ خود در این مسابقه شرکت کنند، مشروط به آن که در طول برگزاری مسابقه، حداقل پنج پست قرآنی ثبت کرده باشند.

حجت‌الاسلام مولایی با اشاره به فعالیت‌های قرآنی مرتبط با معاونت پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران ادامه داد: در این زمینه می‌توان به آثار قرآنی هسته‌های پژوهشی مدارس علمیه خواهران، تهیه کتابچه‌های قرآنی حاوی تحقیقات قرآنی، پایان‌نامه‌های سطح دو و سه طلاب در موضوع قرآن و عترت و مقالات با محوریت قرآن و سیره معصومین(ع) اشاره کرد.

وی اضافه کرد: در این راستا فعالیت‌های دیگری نیز در بخش‌های آموزشی و فرهنگی حوزه‌های علمیه خواهران صورت گرفته است که گزارشی از آنها در غرفه حوزه‌های علمیه خواهران در نمایشگاه قرآن به نمایش عموم در آمده است از جمله این فعالیت‌ها می‌توان به هم‌اندیشی پژوهشگران برتر با گرایش تفسیر و علوم قرآنی، درخشش بانوان طلبه در جشنواره بانوی کرامت با گرایش قرآن و تفسیر، درخشش بانوان طلبه در جشنواره علامه حلی با گرایش تفسیر و علوم قرآنی، حمایت از کانون‌های پژوهشی مدارس علمیه با رویکرد فعالیت‌های قرآنی و برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی با موضوعات قرآنی اشاره کرد.

حجت‌الاسلام مولایی با بیان این که تاکنون هفت دوره از جشنواره سراسری قرآن کریم حوزه‌های علمیه خواهران برگزار شده است، تصریح کرد: ماحصل کار این جشنواره نیز که از سوی معاونت فرهنگی حوزه‌های علمیه خواهران برگزار می‌شود، در نمودارهایی به نمایش درآمده است.

وی برگزاری دوره‌های تربیت مربی تدبر روشمند قرآن کریم، تربیت مربی تجوید،‌ داوری و تفسیر قرآن کریم و برگزاری طرح زمزمه قرآنی و قرائت نماز را از جمله سایر فعالیت‌های قرآنی برشمرد که از سوی معاونت فرهنگی حوزه‌های علمیه خواهران برگزار شده است و گزارش مربوط به آنها در غرفه حوزه‌های علمیه خواهران در نمایشگاه قرآن در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است.

مدیر ارتباطات حوزه‌های علمیه خواهران خاطرنشان کرد: آثار منتشرشده از سوی مرکز نشر هاجر و مرکز تحقیقات زن و خانواده وابسته به مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران و تولیدات نرم‌افزاری دفتر فناوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران با موضوع قرآن و عترت در این غرفه به نمایش درآمده است.

وی با اشاره به این که یکی از رشته‌های اصلی مقطع سطح سه حوزه‌های علمیه خواهران، رشته تفسیر و علوم قرآنی است، افزود: آمار وضعیت طلاب مشغول به تحصیل در این رشته تحصیلی در غرفه حوزه‌های علمیه خواهران به نمایش درآمده است.

حجت‌الاسلام مولایی ادامه داد: در این غرفه علاوه بر ارائه مشاوره در زمینه‌های مختلف دینی، مذهبی، فرهنگی و خانواده، مشاوره تحصیلی در زمینه حوزه‌های علمیه خواهران نیز ارائه می‌شود.

وی اظهار امیدواری کرد در در نمایشگاه قرآن کریم فصلنامه قرآنی آیت و بیانیه سال 92 مرکز تحقیقات زن و خانواده نیز رونمایی شود.

مدیر ارتباطات حوزه‌های علمیه خواهران، نمایشگاه قرآن کریم را بستری مناسب برای معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های حوزه‌های علمیه به مخاطبان دانست و گفت: اگر حضور مراکز حوزوی در چارچوب مناسب نمایشگاهی اعم از محصولات فاخر، غرفه‌داران فعال،‌ غرفه جذاب و ... صورت پذیرد، اثرات بسیار مفیدی را برای تعامل با مخاطب به همراه خواهد داشت.

عضو شورای روابط عمومی‌های مراکز حوزوی اضافه کرد: در سال‌های گذشته ارتباط بسیار خوبی بین مراکز حوزوی برای هم‌افزایی غرفه‌ها و تقویت بخش حوزوی نمایشگاه صورت گرفته است و اکنون شاهد حضور بانشاط و فعال سازمان‌ها و نهادهای مختلف در این عرصه هستیم.

حجت‌الاسلام مولایی ایجاد زمینه فعالیت مشترک مراکز حوزوی در عرصه تولید آثار فاخر قرآنی در طول سال را ضروری دانست و اضافه کرد: به علت کثرت کارها و پراکندگی فعالیت‌ها،‌ گاهی شاهد موازی‌کاری‌هایی در تولید آثار هستیم که علاوه بر صرف هزینه‌هایی از بیت‌المال، موجب تکراری شدن محصولات عرضه‌شده در نمایشگاه برای مخاطبان می‌گردد.

براساس اعلام روابط عمومی حوزه های خواهران، وی ضمن تقدیر از مسئولان قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در برپایی و تدارک این نمایشگاه خواستار تعامل بیش از پیش این وزارتخانه با مراکز فرهنگی‌ـ قرآنی حوزه‌های علمیه شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha